Forum Suggestions / Issues

mgkdk

Aced mod training!
Joined
Mar 19, 2005
Messages
6,438
Location
Denmark
Car(s)
VW UP! Renault Clio
Found a tiny little thing while looking in the entertainment forum, there is a line missing between the flame and the text in the LFS forum.
 

wingnutsc

Active Member
Joined
Nov 1, 2004
Messages
144
Location
Los Angeles, CA, USA
Car(s)
'06 Honda Element
is there a way so as to only show unviewed posts since the last time i visited, not every unviewed post from previous sessions?
 

Viper007Bond

Chicken Nugget Connoisseur
STAFF MEMBER
Joined
Sep 21, 2003
Messages
31,051
Location
Portland, Oregon
Car(s)
2008 Dodge Viper, 2006 MB CLS55 AMG
is there a way so as to only show unviewed posts since the last time i visited, not every unviewed post from previous sessions?
No. You'll need to just start getting used to using the "Mark Forums Read" feature which will clear that list out. It can be found in the quick links at the top or at the bottom of the forum home.
 

Viper007Bond

Chicken Nugget Connoisseur
STAFF MEMBER
Joined
Sep 21, 2003
Messages
31,051
Location
Portland, Oregon
Car(s)
2008 Dodge Viper, 2006 MB CLS55 AMG
Woah, indeed it does.



Have you tried hitting control + 0 (reset font size to 100%)?
 

STrRedWolf

Active Member
Joined
May 29, 2006
Messages
131
Location
Severn, MD
Car(s)
Looking for one.
That is at 100% font size in Firefox 2.0. Screen DPI's not what is assumed to be in Windows -- I'm running at a higher dots-per-inch setting (about 135 dpi). Windows usually is around 96 dpi.

Turns out vBulliten uses points instead of pixel heights for fonts. :(
 

Viper007Bond

Chicken Nugget Connoisseur
STAFF MEMBER
Joined
Sep 21, 2003
Messages
31,051
Location
Portland, Oregon
Car(s)
2008 Dodge Viper, 2006 MB CLS55 AMG
No it doesn't. Look at the CSS file. There's only one or two font size declarations that are in pt form.

And it's not my fault if you're running a higher DPI. ;) Best I can suggest is you press control and minus a few times to shrink the fonts.
 

Viper007Bond

Chicken Nugget Connoisseur
STAFF MEMBER
Joined
Sep 21, 2003
Messages
31,051
Location
Portland, Oregon
Car(s)
2008 Dodge Viper, 2006 MB CLS55 AMG

STrRedWolf

Active Member
Joined
May 29, 2006
Messages
131
Location
Severn, MD
Car(s)
Looking for one.
I did, as well as slap it through Firefox's DOM Inspector. I ended up adjusting the CSS styles for the P, TD, TH, LI, STRONG, and TEXTAREA tags as well as the "tcat," "alt2," "bginput," and "bigusername" CSS style classes.

Besides, the Font zoom options affects the browser and doesn't carry over to new tabs. If I pull up, say, Slashdot, I don't have to do any major font adjustments. Spacing adjustments, though....
 

SV

Well-Known Member
Joined
Feb 3, 2006
Messages
751
Location
Adelaide, Australia
Car(s)
'03 BA Ford Falcon XR6
Not a big problem i guess but i just noticed that on the vB code page one of the things is in the wrong place.
It says YouTube Video with Custom title twice, once for the google code.

 

nicksoup

Member
Joined
Apr 2, 2006
Messages
32
Location
ClubRSX
Car(s)
Acura RSX Type S
Suggestion

Suggestion

Custom User titles?? Or is that reserved for moderators?
 

XYZviper

Well-Known Member
Joined
Aug 14, 2005
Messages
1,537
Location
Lithuania
Car(s)
TOYOTA Yaris
My avatar works, but my sig doesn't. :( It is corect size and everything, but it doesint show. :(
 

Viper007Bond

Chicken Nugget Connoisseur
STAFF MEMBER
Joined
Sep 21, 2003
Messages
31,051
Location
Portland, Oregon
Car(s)
2008 Dodge Viper, 2006 MB CLS55 AMG
My avatar works, but my sig doesn't. :( It is corect size and everything, but it doesint show. :(
You have to enter [sigpic] or something like that in your sig where you want it to show up.

I'm going to turn off that feature though. Having people use ImageShack and the likes is just easier.
 
Top