Forum Suggestions / Issues

the Interceptor

I LUV MY PRIUS!!!
Joined
Feb 22, 2005
Messages
6,041
Location
ze Vaterland
Car(s)
VW Diesel of Death
Anyone still getting the random page errors?
Yup, had one about two hours ago when entering the forum through "New Posts". I didn't get a SearchID back, the URL remained as "...do=getnew". The page stayed blank, but the browser reported that it's finished loading. As always, fixable by a reload.
 

mgkdk

Aced mod training!
Joined
Mar 19, 2005
Messages
6,438
Location
Denmark
Car(s)
VW UP! Renault Clio
I haven't had more errors than the one I posted a few days ago.
 

narf

Sgt. Maj. Buzzkill
DONOR
Joined
Feb 1, 2008
Messages
18,187
Location
Kiel/Wherever, Germany
Car(s)
'19 BMW M240i
Yes, that loads fine as well. As I wrote before, the issue only happens when the URL contains a subdirectory, for example with http://forums.finalgear.com/usercp/. Then the @import url("clientscript/vbulletin_css/style-86706997-00010.css"); is trying to load http://forums.finalgear.com/usercp/clientscript/vbulletin_css/style-86706997-00010.css - which does not exist :cry: adding one tiny slash there would make me a happy man.



PS: Here's a cap to illustrate my problem: http://img35.imageshack.us/img35/2623/usercp.png
You can see I'm loading the usercp, everything is taken from cache except for the CSS - URL /usercp/bla.css - and it fails.
 
Last edited:

Viper007Bond

Chicken Nugget Connoisseur
STAFF MEMBER
Joined
Sep 21, 2003
Messages
31,049
Location
Portland, Oregon
Car(s)
2008 Dodge Viper, 2006 MB CLS55 AMG
Yes, that loads fine as well. As I wrote before, the issue only happens when the URL contains a subdirectory, for example with http://forums.finalgear.com/usercp/. Then the @import url("clientscript/vbulletin_css/style-86706997-00010.css"); is trying to load http://forums.finalgear.com/usercp/clientscript/vbulletin_css/style-86706997-00010.css - which does not exist :cry: adding one tiny slash there would make me a happy man.



PS: Here's a cap to illustrate my problem: http://img35.imageshack.us/img35/2623/usercp.png
You can see I'm loading the usercp, everything is taken from cache except for the CSS - URL /usercp/bla.css - and it fails.
Your browser fails then as this tag is a few lines above it:

HTML:
<base href="http://forums.finalgear.com/" />
I tested in Firefox and confirmed with Firebug that it properly loads the CSS file.
 
Last edited:

Quiky

Isn't really scary, honest
STAFF MEMBER
Joined
Aug 21, 1995
Messages
5,447
I figured out the error-- its actually a cron job scheduled by the forum for some stupid shit that the wiki does. The first client to request a page in 10minute intervals on the hour would get the errors; ie; 3:10, 3:20, 3:30...

I disabled the cron, so let's see if we get more of those page errors.
 

flydiscovery

Well-Known Member
Joined
Jan 24, 2009
Messages
3,979
Location
US
Car(s)
2013 Hyundai Elantra GLS
I got some funk when I tried to log on the forum 5 minutes or so ago. Started with just the "tweets" thing popping up while reading a thread when I was already logged in. Closed browser and was greeted with this when I came back:



Seems back to normal now.
 

Quiky

Isn't really scary, honest
STAFF MEMBER
Joined
Aug 21, 1995
Messages
5,447
Viper did an upgrade on the SEO options, and didn't mark the forums as closed while he did the upgrade. S'all good now.
 

Viper007Bond

Chicken Nugget Connoisseur
STAFF MEMBER
Joined
Sep 21, 2003
Messages
31,049
Location
Portland, Oregon
Car(s)
2008 Dodge Viper, 2006 MB CLS55 AMG
Figured worst that'd happen is a PHP error for a split second while a file uploaded. I'll just turn off the forums next time to be safe. :)
 

narf

Sgt. Maj. Buzzkill
DONOR
Joined
Feb 1, 2008
Messages
18,187
Location
Kiel/Wherever, Germany
Car(s)
'19 BMW M240i
Your browser fails then as this tag is a few lines above it:

HTML:
<base href="http://forums.finalgear.com/" />
I tested in Firefox and confirmed with Firebug that it properly loads the CSS file.
Alright, neither disabling all add-ons nor updating to 3.5.4 solved it, so I just wrote my own fix.
 

JohnnyRacer

Well-Known Member
Joined
Jul 23, 2006
Messages
3,527
Location
37.19/-93.28
Anyone else getting this?

Anyone else getting this?

It doesn't happen on all threads. But, I can't open some. I'm running Mozilla and I get...

Content Encoding Error

The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.

Any ideas? I've tried on multiple computers and on my phone.
 
Last edited:

nist7

Well-Known Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
1,211
Location
Kansas City, MO
Car(s)
2006 Acura TL
Last edited:

LP

Your Brown Banana for Scale
DONOR
Joined
Apr 24, 2006
Messages
7,957
Location
East-Timor, USA
Car(s)
206 HP N/A washing machine
Finally I was able to get a screenshot of this happening.

I have no idea why this happens, but it does happens sometimes.

When I sometimes edit my post, instead of giving a button saying "Edit post" it says "Vote now".

This wasn't even in a thread that had a poll on it. For example this one was from the "Post a pic of yourself" thread.



As you can see it says "reason for editing" and then the button is "vote now".

Weird.

Edit: btw I'm using google chrome. And no this doesn't happen EVERYTIME i edit, but just sometimes.
 
Last edited:
Top