Site seems slower since upgrade?

JCE

Well-Known Member
Joined
Apr 12, 2005
Messages
2,715
Location
DFW Texas
Car(s)
2016 Dodge Charger RT / 2015 Jeep Renegade
Tell me it is a figment of my imagination, because it just feels slower than before. :( It isn't my internet (speedtest results) either, if anything my internet speed is faster now than before and I also notice this at work which is pretty fast. Loading pages, submitting posts, and marking all as read seems to be 3-5x slower or more than before the upgrade. Is this a direct result of the new vbulletin version or something else behind the scenes? It just feels like something is different somehow.

Thoughts?
 

DanRoM

Forum Addict
Joined
Feb 27, 2009
Messages
8,012
Location
Ruhr Area, Germany
Car(s)
MX-5 ND, CBF1000 & two bikes
Your reaction also seems slower, as this has been an issue for more than two months now... :(
 

bone

"bangle for president"
DONOR
Joined
Jan 14, 2004
Messages
16,406
Location
belgium!!
Car(s)
Volvo V40 & Yamaha Banshee
we even threw a bag of monies against it, no result what so ever..
it's frustrating!
 

NooDle

Ik ben niet alleen lekker met kaas!
Joined
Jul 20, 2005
Messages
9,630
Location
Belgium
Car(s)
VW eGolf
Yes its worse again.... tapatalk seems to work now, but only for the ‘short’ threads though
its biblically slow, even on chrom now
 

JCE

Well-Known Member
Joined
Apr 12, 2005
Messages
2,715
Location
DFW Texas
Car(s)
2016 Dodge Charger RT / 2015 Jeep Renegade
I'm glad to know it isn't just me.

DanRoM;n3546814 said:
Your reaction also seems slower, as this has been an issue for more than two months now... :(
I noticed it sooner I just didn't think it was a good idea to post this thread shortly after the upgrade so I didn't piss off the owner of the site. ;)
 
Top