ALXBWSCREW
Reaction score
149

Profile posts Latest activity Postings About

 • It's doing pretty well, I even got an advertising offer recently, working on setting that up right now :D How's school coming along?
  It was a car-car pan, two tracks, with the Nissans on the inside and me on the outside :)
  Sa vedem cum merge in primele runde. Daca se descurca, excelent. Daca nu... Si marea problema e ca si aici exista echipe gen ART, Arden, Carlin, cu rezultate mari in GP2, F3 Euro etc. etc. etc.
  Sa stii ca ti-am zis gresit despre poza aceea. Am confundat-o. Cea cu efectul de radiatie e facuta pe geamul de la balconul meu. Turnul mare este CET-ul :). Timp de expunere mic+iso mare si asta a fost.
  Suntem pe clasa a 12-a si trebuie sa facem poze de album... si cum nu ne-am decis dupa ce am avut vreo 7 oferte de la diferiti fotografi, le-am propus sa le fac eu pozele de album, si am reusit sa ii conving. :)
  Pai se vede ca timpul de expunere a fost foarte scurt, si la cum se intuneca cerul si cu un pic de zgomot de fond, chiar da un aer de poza alterata de radiatii. :D
  Da, sunt din Cta. Pai am fost sa fac niste poze pe plaja (in Mamaia) si am mers si mai spre iesire (inspre Navodari) si acolo e o zona misto, un fel de mini padurice desi acum au inceput sa construiasca blocuri. Cum ti s-a parut poza? :)
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top