Android users: show your homescreens!

nsx_23

Forum Addict
Joined
May 9, 2009
Messages
7,709
As an engineer, measuring stuff is OCD for me...

http://img840.imageshack.**/img840/3581/snap20110119205828.png

EDIT: I hate widgets with different dimensions occupying similar rows/columns. Google should standardise the height and width of a widget...

What widgets are they?
 

Matt2000

An Unfortunate Discovery
DONOR
Joined
Feb 17, 2006
Messages
17,269
Location
Four from the top and two from the third row, UK.
Car(s)
'12 MX-5 PRHT, '02 Freelander, '90 Disco 1 Bobtail
I eventually saved up the patience to get a screengrab through the SDK, something's not quite right with the root on my phone and none of the screengrab apps work.

http://pic.armedcats.net/m/ma/matt2000/2011/02/02/HS2.2.11.jpg
 

IceBone

Blue Wheel Hipster
Joined
Jan 14, 2007
Messages
27,218
Location
Slovenistan
Car(s)
Audi A5 Quattro
Do you have the superuser (su) app? You need that to give root-only apps permission.
 

Matt2000

An Unfortunate Discovery
DONOR
Joined
Feb 17, 2006
Messages
17,269
Location
Four from the top and two from the third row, UK.
Car(s)
'12 MX-5 PRHT, '02 Freelander, '90 Disco 1 Bobtail
I do have it, but it doesn't seem to automatically add apps to the superuser list. Currently AddFree, VISIONary + and Terminal Emulator are the only ones on the list. /sdcard/screenshots is listed as 'drw', whatever that means.
 

Matt2000

An Unfortunate Discovery
DONOR
Joined
Feb 17, 2006
Messages
17,269
Location
Four from the top and two from the third row, UK.
Car(s)
'12 MX-5 PRHT, '02 Freelander, '90 Disco 1 Bobtail
Just tried it and with the same results. Strangely nothing has been added to the Superuser log since 17th October when the phone was rooted. Some entries for Adfree on that day but then they just stop.
 

Matt2000

An Unfortunate Discovery
DONOR
Joined
Feb 17, 2006
Messages
17,269
Location
Four from the top and two from the third row, UK.
Car(s)
'12 MX-5 PRHT, '02 Freelander, '90 Disco 1 Bobtail
That's what I can't understand. Setting VISIONary + to temproot on reboot brings up a message telling me the phone is already rooted. AdFree works fine too.
 

Karn Evil

Active Member
Joined
Sep 28, 2009
Messages
155
Location
Pennsylvania
Car(s)
2009 Ford Ranger XLT 4x4
Well I got tired of Go Launcher EX. Damn thing kept removing all my apps and widgets from the homescreens.

Picked up ADWLauncher and a theme. I'm happy with it so far.

left
snap20110219_192821.png


home
snap20110219_192814.png


right
snap20110219_192817.png
 

chvvkumar

Well-Known Member
Joined
Dec 24, 2005
Messages
518
Location
Northridge, LA, CA
http://img840.imageshack.**/img840/3581/snap20110119205828.png
What widgets are they?

From left to right and top to bottom:

Uptime widget
Temp+CPU
Currentwidget
Gauge battery meter
Battery uptime

the switcher widget above the folders is dazzle

Hope that helps...

EDIT: The one to tho bottom right corner is Tesla LED and the launcher is Zeam Launcher


That's what I can't understand. Setting VISIONary + to temproot on reboot brings up a message telling me the phone is already rooted. AdFree works fine too.

Use root checker to see if you really have root
 
Last edited:

smib

is a big honkin' homo
Joined
Aug 31, 2007
Messages
6,465
Location
Connecticut, USA
Car(s)
2010 Mazda3
I tried a couple different things, but have come back to something similar to what I've posted before.
http://pic.armedcats.net/s/sm/smib/2011/03/02/left_001.png
http://pic.armedcats.net/s/sm/smib/2011/03/02/center.png
http://pic.armedcats.net/s/sm/smib/2011/03/02/right.png

Edit: Just noticed the issues on my Left screen(just made changes before posting this.

Edit2: Grabbed a shot of my lock screen. The widget in the middle is PureMesenger, it's empty because I have no unread anything.

http://pic.armedcats.net/s/sm/smib/2011/03/02/lock.png
 
Last edited:

RdKetchup

Snow Mexican Surender Monkey
DONOR
Joined
Feb 18, 2007
Messages
5,359
Location
Montreal, Qc, Canada
Car(s)
FoRS, Japanese touring triple
Very elegant!
 
Top