Post your Furmark results (remember to send the results to the oZone3d.net)

Galantti

Is all about the suomibass
DONOR
Joined
Dec 5, 2004
Messages
2,290
Location
Vantaa, Finland
Car(s)
VW id3, Honda NM4 Vultus
So Thanks so certain someone in #gear, i installed Furmark to test opengl from my machine:

donwload latest furmark here: http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

Post your result in 1280x1024 benchmark-mode with 4x MSAA Windowed (Windowed crops the screen a little) (or if you like use fullscreen as in my case it was ~69 points less than windowed)



The results are sent from the "result window's Submit Score @ oZone3D.net" just eighter press submit or put your "name" and then submit.
 
Last edited by a moderator:

Galantti

Is all about the suomibass
DONOR
Joined
Dec 5, 2004
Messages
2,290
Location
Vantaa, Finland
Car(s)
VW id3, Honda NM4 Vultus
and my result: Score: 3286 points
My score here
Code:
    * Score: 3286 points


    * Submitted by Galantti on November 9 2010, 4:20 pm


    * App Version: Geeks3D_FurMark_v1.8.2_Build_Apr 16 2010_at_10:36:37


    * Main graphics card: NVIDIA GeForce GTX 460
    * Number of Active GPUs: 1
    * GPU Clock: 715 MHz
    * Memory Clock: 1800 MHz
    * Shader Clock: 1430 MHz
    * Graphics Drivers: 8.17.12.5856 6-14-2010 - nvoglv64
    * GPU Temperatures (start/end):46?C / 61?C


    * Bench Duration: 60 ms
    * Resolution: 1274 x 996
    * MSAA samples: 4
    * Window Mode: windowed


    * CPU: IntelR CoreTM2 CPU 6700 @ 2.66GHz
    * CPU Speed: 2660 MHz
    * Operating System: Windows 7 64-bit build 7600 No Service Pack
 
Last edited:

Archie411

Well-Known Member
Joined
Nov 11, 2007
Messages
4,542
Location
Sri Lankan gone down under
Car(s)
Go away....look at something else...
A totally amazing 1487 points :p

Oh and how about pasting it here with /code tags for the lazy people? :p

Code:
Score: 1487 points


Submitted by Archie411 on November 9 2010, 7:15 pm


App Version: Geeks3D_FurMark_v1.8.2_Build_Apr 16 2010_at_10:36:37


Main graphics card: NVIDIA GeForce 9600 GT
Number of Active GPUs: 1
GPU Clock: 677 MHz
Memory Clock: 783 MHz
Shader Clock: 1692 MHz
Graphics Drivers: 8.17.12.5896 7-9-2010 - nvoglv32
GPU Temperatures (start/end):49?C / 60?C


Bench Duration: 60 ms
Resolution: 1274 x 998
MSAA samples: 4
Window Mode: windowed


CPU: IntelR PentiumR 4 CPU 3.06GHz
CPU Speed: 3450 MHz
Operating System: Windows 7 32-bit build 7600 No Service Pack
 

Quiky

Super relevant and trendy avatar
STAFF MEMBER
Joined
Aug 21, 1995
Messages
5,641
Code:
Score: 3580 points
Submitted on November 10 2010, 2:39 am


App Version: Geeks3D_FurMark_v1.8.2_Build_Apr 16 2010_at_10:36:37


Main graphics card: NVIDIA GeForce GTX 275
Number of Active GPUs: 1
GPU Clock: 633 MHz
Memory Clock: 1134 MHz
Shader Clock: 1404 MHz
Graphics Drivers: 8.17.12.5896 7-9-2010 - nvoglv64
GPU Temperatures (start/end):57?C / 80?C


Bench Duration: 60 ms
Resolution: 1274 x 996
MSAA samples: 4
Window Mode: windowed


CPU: IntelR XeonR CPU E5420 @ 2.50GHz
CPU Speed: 2493 MHz
Operating System: Windows 7 64-bit build 7600 No Service Pack
With a billion open applications and F@H running.

Won't run on my laptop (Pentium M 1.6 + Radeon 9000 Mobile)..
 
Last edited:

h-p

Well-Known Member
Joined
Nov 25, 2007
Messages
2,695
Location
Finland
Car(s)
Mazda 3
Code:
  * Score: 1853 points


  * Submitted by h-p on November 11 2010, 1:47 am


  * App Version: Geeks3D_FurMark_v1.8.2_Build_Apr 16 2010_at_10:36:37


  * Main graphics card: ATI Radeon HD 4870
  * Number of Active GPUs: 1
  * GPU Clock: 770 MHz
  * Memory Clock: 900 MHz
  * Shader Clock: 0 MHz
  * Graphics Drivers: Catalyst 10.8 - 8.762-100803a-103691C-ATI 8-3-2010
  * GPU Temperatures (start/end):59?C / 84?C


  * Bench Duration: 60 ms
  * Resolution: 1274 x 991
  * MSAA samples: 4
  * Window Mode: windowed


  * CPU: IntelR CoreTM i7 CPU 920 @ 2.67GHz
  * CPU Speed: 3311 MHz
 * Operating System: Windows 7 64-bit build 7600 No Service Pack

It does get a bit hot...

edit: Archie tries to be different with his 32 bit Win7 :D
 
Last edited:

thevictor390

Teen Wankeler
Joined
Mar 9, 2007
Messages
11,894
Location
Massachusetts
Car(s)
'17 Mazda MX-5 RF, '89 Toyota Blizzard SX5
Finally got around to it.

Code:
[LIST]
[*][B]Score[/B]: 2117 points
[*]Submitted by thevictor390 on November 11 2010, 2:07 am
[*][B]App Version[/B]: Geeks3D_FurMark_v1.8.2_Build_Apr 16 2010_at_10:36:37
[*][B]Main graphics card[/B]: ATI Radeon HD 4890
[*][B]Number of Active GPUs[/B]: 1
[*][B]GPU Clock[/B]: 850 MHz
[*][B]Memory Clock[/B]: 975 MHz
[*][B]Shader Clock[/B]: 0 MHz
[*][B]Graphics Drivers[/B]: Catalyst 10.8 - 8.762-100803a-103692C-ATI 8-3-2010
[*][B]GPU Temperatures (start/end)[/B]:60?C / 80?C
[*][B]Bench Duration[/B]: 60 ms
[*][B]Resolution[/B]: 1274 x 996
[*][B]MSAA samples[/B]: 4
[*][B]Window Mode[/B]: windowed
[*][B]CPU[/B]: IntelR CoreTM2 Duo CPU     E7300  @ 2.66GHz
[*][B]CPU Speed[/B]: 2671 MHz
[*][B]Operating System[/B]: Windows 7 64-bit build 7600 No Service Pack
[/LIST]
 

Archie411

Well-Known Member
Joined
Nov 11, 2007
Messages
4,542
Location
Sri Lankan gone down under
Car(s)
Go away....look at something else...
Code:
yada yada blah blah

It does get a bit hot...

edit: Archie tries to be different with his 32 bit Win7 :D

I dunno. I only have 2Gigs of Ram so I thought I will stick to 32bit. Is there any other reasons for me to step to 64bit??? :think:
 

Archie411

Well-Known Member
Joined
Nov 11, 2007
Messages
4,542
Location
Sri Lankan gone down under
Car(s)
Go away....look at something else...
Sticking to 32bit then :D Oh and I found this comparison graph on the GeForce site.



So by comparing viilaajas and Quikys GPUs, I stand that the graph is correct? :p

/me gets depressed over how low his VGA performs....
 
Last edited:

thevictor390

Teen Wankeler
Joined
Mar 9, 2007
Messages
11,894
Location
Massachusetts
Car(s)
'17 Mazda MX-5 RF, '89 Toyota Blizzard SX5
I dunno. I only have 2Gigs of Ram so I thought I will stick to 32bit. Is there any other reasons for me to step to 64bit??? :think:

Considering that your processor is incompatible, it's not even a question worth asking.
 

h-p

Well-Known Member
Joined
Nov 25, 2007
Messages
2,695
Location
Finland
Car(s)
Mazda 3
I dunno. I only have 2Gigs of Ram so I thought I will stick to 32bit. Is there any other reasons for me to step to 64bit??? :think:

Nothing wrong with 32 bit, but everybody else that posted has 64bit.
 

thevictor390

Teen Wankeler
Joined
Mar 9, 2007
Messages
11,894
Location
Massachusetts
Car(s)
'17 Mazda MX-5 RF, '89 Toyota Blizzard SX5
Unfortunately it is compatible... But I will stick to 32bit for now :D

Don't you have a Pentium 4? I don't believe any of those were 64-bit.

After some Googling, it appears that the later ones were :blush:

I've never heard of a 64-bit Pentium 4....
 
Last edited:

Vette Boss

Forum Addict
Joined
Nov 14, 2004
Messages
5,250
Location
United States, Britain, in time
Car(s)
2006 Volkswagen Passat 3.6 VR6
Windows Vista is a cripple.

Code:
Score: 1826 points
Submitted on November 11 2010, 5:59 pm


App Version: Geeks3D_FurMark_v1.8.2_Build_Apr 16 2010_at_10:36:37


Main graphics card: ATI Radeon HD 4870
Number of Active GPUs: 1
GPU Clock: 790 MHz
Memory Clock: 950 MHz
Shader Clock: 0 MHz
Graphics Drivers: Catalyst 10.8 - 8.762-100803a-103691C-ATI 8-3-2010
GPU Temperatures (start/end):41?C / 58?C


Bench Duration: 60 ms
Resolution: 1274 x 998
MSAA samples: 4
Window Mode: windowed


CPU: IntelR CoreTM2 Duo CPU     E8500  @ 3.16GHz
CPU Speed: 3799 MHz
Operating System: Windows Vista 64-bit build 6002 Service Pack 2
 

Galantti

Is all about the suomibass
DONOR
Joined
Dec 5, 2004
Messages
2,290
Location
Vantaa, Finland
Car(s)
VW id3, Honda NM4 Vultus
Sticking to 32bit then :D Oh and I found this comparison graph on the GeForce site.



So by comparing viilaajas and Quikys GPUs, I stand that the graph is correct? :p

/me gets depressed over how low his VGA performs....

well i get 11 287 from 3dmark06 with my "gaming pc" that has the gtx460 with 768Mb ram.
So they are have same graphics power, not too shibby considering that my cpu can't be overclocked :D
also my laptop with gets this: lol

Also as you can see my laptop is limited to 1280x800 resolution :p
Code:
    * Score: 170 points


    * Submitted by Galanttihp pavilion dv6827eo on November 11 2010, 6:02 pm


    * App Version: Geeks3D_FurMark_v1.8.2_Build_Apr 16 2010_at_10:36:37


    * Main graphics card: NVIDIA GeForce 8400M GS
    * Number of Active GPUs: 1
    * GPU Clock: 400 MHz
    * Memory Clock: 400 MHz
    * Shader Clock: 800 MHz
    * Graphics Drivers: 8.17.12.6089 10-8-2010 - nvoglv64
    * GPU Temperatures (start/end):57?C / 65?C


    * Bench Duration: 60 ms
    * Resolution: 1274 x 772
    * MSAA samples: 4
    * Window Mode: windowed


    * CPU: AMD Turiontm 64 X2 Mobile Technology TL-60
    * CPU Speed: 1790 MHz
    * Operating System: Windows 7 64-bit build 7600 No Service Pack

And i updated my results to code for too.

Surely you clocked it, the counter must only go up to 9999 ;)

i'v seen 21xxx results too :p so mayhe he got it over 99 999 :D
 
Last edited:
Top