Post your Furmark results (remember to send the results to the oZone3d.net)

Galantti

Is all about the suomibass
DONOR
Joined
Dec 5, 2004
Messages
2,284
Location
Vantaa, Finland
Car(s)
VW id3, Honda NM4 Vultus
so should we use "standard" as well instead of that i somehow managed to make a "standard" :D
 

TerranCmdr

Well-Known Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
2,062
Location
San Francisco, CA
Car(s)
'09 Corolla
I'm only getting a score of 995 with an OC'd 6950. I feel like I'm doing something wrong...
 

Vette Boss

Forum Addict
Joined
Nov 14, 2004
Messages
5,250
Location
United States, Britain, in time
Car(s)
2006 Volkswagen Passat 3.6 VR6
Code:
[LIST]
[*][SIZE=4]SCORE: [B]2762 points[/B] (46 FPS)[/SIZE] 
[*]Submitted by Vette Boss (anonymous mode) on May 6 2012, 1:58 am 
[*][B]Bench duration[/B]: 60 seconds 
[*][B]Resolution[/B]: 1280 x 720 
[*][B]MSAA samples[/B]: 0 
[*][B]Window mode[/B]: fullscreen 
[*][SIZE=4]Primary renderer: [B]AMD Radeon HD 6950 Series[/B][/SIZE] 
[*][B]Device ID[/B]: 0x1002 - 0x6719 
[*][B]GPU clock[/B]: 900 MHz 
[*][B]Memory clock[/B]: 1305 MHz 
[*][B]Graphics drivers[/B]: Catalyst 12.1 - 8.93-111205a-132104C-ATI 12-5-2011 
[*][B]GPU temperatures (start/end)[/B]: 41?C / 73?C 
[*][B]Number of GPUs[/B]: 1
[LIST]
[*][B]GPU0[/B] - Vendor: 0x1002 - Device: 0x6719 - Max GPU temp: 71 ?C - Max GPU load: 99 % 
[/LIST]
 
[*][B]CPU[/B]: IntelR CoreTM i5-2500K CPU @ 3.30GHz 
[*][B]CPU speed[/B]: 3300 MHz 
[*][B]Operating system[/B]: Windows 7 64-bit build 7601 Service Pack 1 
[/LIST]

CPU speed is off a bit, I've got it at 4.2ghz.
 

TerranCmdr

Well-Known Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
2,062
Location
San Francisco, CA
Car(s)
'09 Corolla
Can someone please explain to me why my system isn't breaking 1000 on these scores? Is it because of my Radeon card not liking AA?


Phenom II X6 @ 3.4ghz
Radeon 6950 1GB
8GB RAM
 

Galantti

Is all about the suomibass
DONOR
Joined
Dec 5, 2004
Messages
2,284
Location
Vantaa, Finland
Car(s)
VW id3, Honda NM4 Vultus
Can someone please explain to me why my system isn't breaking 1000 on these scores? Is it because of my Radeon card not liking AA?


Phenom II X6 @ 3.4ghz
Radeon 6950 1GB
8GB RAM

Maybe its not liking AA :(

i made the test again for my 50eur computer (with 300eur gaming parts) :p
On the left is 720p standard test, and on the right is the original testing :p (or depending your monitor left = upper, right = bottom one)

 

Heyl

Active Member
Joined
Nov 5, 2006
Messages
233
Location
Raspberry jam
Can someone please explain to me why my system isn't breaking 1000 on these scores? Is it because of my Radeon card not liking AA?


Phenom II X6 @ 3.4ghz
Radeon 6950 1GB
8GB RAM

Can't get it over 1000 either, must be something Ati related

2x 6870
i5 2500K @3,3ghz
16GB RAM
 

justinb

Active Member
Joined
Jan 11, 2005
Messages
441
Location
New York
I had to run the preset 720p benchmark because Furmark kept giving me a score under 1000 when I tried the 1280x1024 test with AA. Must be something to do with nVidia's drivers.


It detects my GPU as a 560 but it is actually a 560ti engineering sample. And yes, it is a great overclocker:cool:


ufurmarktherealjustin.jpg
 
Last edited:

Quiky

Super relevant and trendy avatar
STAFF MEMBER
Joined
Aug 21, 1995
Messages
5,635
Updated results for the same system I benchmarked/posted in this old post;

720 preset, 1080 preset, 2560x1440 custom.
 

Quiky

Super relevant and trendy avatar
STAFF MEMBER
Joined
Aug 21, 1995
Messages
5,635
Upgraded the computer a little bit.
 

IceBone

Blue Wheel Hipster
Joined
Jan 14, 2007
Messages
27,211
Location
Slovenistan
Car(s)
Audi A5 Quattro
Here's the new benchmark for my trusty 470:



Almost reached the boiling point of water.
 

zareff

Member
Joined
Jul 25, 2008
Messages
25
Location
Richardson, Texas
Car(s)
GLI
Trusty old build still does the job. Latest drivers, clocked CPU and a bit on GPU settings.

1024 as per OP

furmark_1024_new_drivers.jpg


720 preset

furmark_720_newdrivers.jpg
 
Last edited:

JakeRadden

Well-Known Member
Joined
Feb 12, 2007
Messages
3,484
Location
Plainfield, Illinois
Car(s)
2014 Mustang, 2015 Edge, 2015 Sonata
Figured I should get around to do this. CPU at stock frequencies, had to reset BIOS a while ago due to random crossfire issues and never re-OC'd it. Cards running 920/1400 from 880/1375 stock.

xmwwa.png
 

cdbob

Well-Known Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
2,094
Location
Edmonton, Canada
Car(s)
'09 STi (soon gone),'04 TDi, '96 MX-5 M
Figured I should get around to do this. CPU at stock frequencies, had to reset BIOS a while ago due to random crossfire issues and never re-OC'd it. Cards running 920/1400 from 880/1375 stock.

xmwwa.png

How do you have 4x the performance of my 7950 with 2 6970s?
 
Top